Quins mitjans de comunicació hi ha al nostre entorn?

Cada districte té un departament de comunicació, que és un establiment on es proporcionen diferents activitats d’oci entre d’altres. En aquest barri, Nou Barris, està ubicat a Plaça Major de Nou Barris 1.

També ofereix canals de comunicació presencials, telefònics i en línia per fer consultes, comunicar incidències i/o reclamacions, dur a terme tràmits o rebre informació sobre la ciutat.

Nou Barris té la seva pròpia ràdio (NSK) on es parlen de diferents notícies i es fan diversos programes.

Pots obrir el teu propi canal enviant-li la proposta del que vols fer al correu radiorsk@gmail.com.

La freqüència d’aquesta ràdio és: 105.9

Les diferents ones que ofereix la ràdio són:

Al districte de Nou Barris hi ha diverses cadenes/programes de televisió, com per exemple;”Machetazos”, “Butaca 9”, “Temptacions”, “Imatges de Barri”… Cada programa té un caràcter diferent, ja pot ser vida cultural, social, més de terror/gore, només dedicat al cinema, etc. 

L’emissió de tots aquest programes es feia via el canal 39 de l’UHF.

L’any 1997 les televisions locals van adaptar-se a la nova programació de BTV. A partir d’aquest moment l’Ajuntament va assumir la gestió del servei públic de televisió local de Barcelona mantenint la col·laboració amb la Coordinadora. Des d’aleshores les televisions de districte han realitzat programes com ara l’Informatiu Setmanal, Viu el Barri, Hola Barcelona, Infobarris o BTV Notícies 73. 

També hi ha el diari de Nou Barris que és un mitja de comunicació del barri que té un versió en paper i un altra en digital al web.

Temes que han abordat:

-Aquí a Nou Barris, durant la pandèmia, hi ha hagut una manca de patrulles de policia i una comissaria “buida”. Durant aquesta pandèmia, altres comissaries han anat millorant numèricament, però la de nou barris s’ha quedat estancada. -Els veïns i les veïnes del barri es queixen per què volen més protecció policial.

-Els 5 i 6 de novembre a nou barris pel dia de la salut mental abordaran l’efecte de la pandèmia de la covid-19 a la salut mental dels ciutadans.

-El 17 d’octubre es va celebrar a Nou Barris la 17ª edició del Festival de Sopes del Món Mundial, que va tornar a omplir el districte de culleres i sopes d’arreu i van assistir l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el regidor de Nou Barris, Xavier Mercè.

Redactors Juniors

, , ,
close