Redactors juniors

Adrien Prouvost
Descripció
Em dic Adrien Prouvost, tinc 13 anys i sóc de Barcelona. M’agraden els videojocs, mirar series, escoltar música i també tocar la trompa, que la toco al Oriol Martorell. Els divendres per les tardes vaig a jugar al ping pong a un club que es diu Ariel. M'agrada molt menjar i sóc una persona molt mandrosa.
Me llamo Adrien Prouvost, tengo 13 años y soy de Barcelona. Me gustan los videojuegos, mirar series, escuchar musica y tambien tocar la trompa, que la toco al Oriol Martorell. Los viernes voy a jugar al ping pong en un club que se llama Ariel. Me gusta mucho comer y soy muy vago.
My name is Adrien Prouvost, I'm 13 and I live in Barcelona. I like video games, watching Tv series, listening to music and I also play the french horn at Oriol Martorell. Friday I go play ping pong at my club Ariel. I like food and I'm very lazy.
10 mesos ago

Cada districte té un departament de comunicació, que és un establiment on es proporcionen diferents activitats d’oci entre d’altres. En aquest barri, Nou Barris, està ubicat a Plaça Major de Nou Barris 1. També ofereix canals de comunicació presencials, telefònics i en línia per fer consultes, comunicar incidències i/o reclamacions, dur a terme tràmits o rebre informació sobre la ciutat. Nou Barris té la seva pròpia ràdio (NSK) on es parlen de diferents notícies i es fan diversos programes. Pots obrir el teu propi canal enviant-li la proposta del que vols fer al correu radiorsk@gmail.com. La freqüència d’aquesta ràdio és:

close